Zondag

Fc De Rebellen

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega´s, sportjournalisten en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan.


Dj Ricky Ray

Rick Habets (DJ Ricky Ray) start met dj'en in de zomer van 2013, als hij steeds meer geïnteresseerd raakt in de muziek die hij hoort tijdens het uitgaan. Hij start met draaien tijdens examenfeesten, waarna hij resident dj van Chronicle wordt, een evenement georganiseerd door Café de Kroniek in Heerlen. Hierdoor kan hij meer tijd en energie in zijn hobby steken. Ricky Ray houdt van Future House, een genre dat je vaak terughoort in zijn sets. Zoals hij zelft zegt: "Mensen moeten er op kunnen dansen." Hij draaide op Parkcity Live en in de Music Dome. Als resident dj van Nieuwe Nor stond hij al in line-ups met grote namen als Lucas & Steve, Mr. Belt & Wezol en Mike Williams. Genoeg ervaring dus om jou een dansje te laten doen voor het buitenpodium op de WDZestig Zondag!


Limburger Buben

De originele Volkstümliche muziek uit het diepe Zuiden van Limburg. Limburger Buben is een spontaan ontstane 4 mans formatie waarbij de originaliteit van de Oostenrijkse – en Oberkrainer muziekstijl de hoofdzaak is. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van de Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de feesttent.


Blech Mich

Blech Mich wordt gevormd door een achttal topmuzikanten uit Limburg , die inmiddels in tal van grote ensembles (Rieu, bigbands, en andere toporkesten) furore hebben gemaakt.
 

Frühshoppen

Op de WDZestig Zondag wat opstartproblemen? Geen probleem! Kom lekker lunchen in de feesttent. Na de heilige mis in de tent, om 12.15 uur, kun je genieten van heerlijke broodjes! De kosten bedragen € 6,- per persoon. Meld je vóór 1 juli aan door een mail te sturen naar lunch@wdzestig.nl en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer. Vol is vol, en je buik ook! 


Receptie vereniging en jubilarissen

Dit jaar zijn er liefst 22 jubilarissen. Zoals gebruikelijk in jubileumjaren krijgen de jubilarissen in de feesttent een receptie aangeboden.


Heilige mis

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Dat betekent dat er op zondagochtend gewoon een heilige mis is. Maar zo gewoon zal die niet. Het is namelijk een unieke heilige mis in de feesttent op het WDZestig festivalterrein! 


Uitreiken hoofdprijzen WDZestig jubileumloterij

Wie gaat er vandoor met de fantastische hoofdprijs van € 7.500 (netto) van de WDZestig jubileumloterij? Dat wordt op de WDZestig Zondag in de feesttent bekend gemaakt! Lees hier alles over de loterij