Zondag

Timetable WDZestig Zondag
 

Programma feesttent

09.30 uur In optocht vanuit kantine naar feestpaviljoen Gratis toegankelijk
10.30 uur Heilige mis met thema 'verbinden' in feestpaviljoen
12.00 uur Vier tsezame an dusj (luxe lunch) Kaarten: € 6,-.
Meer info
verderop deze pagina.
 
14.00 - 15.30 uur Receptie vereniging WDZ en jubilarissen Gratis toegankelijk
15.30 - 16.00 uur Blech Mich
16.15 - 17.00 uur Limburger Buben
17.00 - 18.00 uur Blech Mich
18.00 - 19.00 uur Limburger Buben
19.00 uur Trekking hoofdprijzen jubileumloterij
 

Programma buiten

13.00 - 00.00 uur Diverse dj's in schirmbar Gratis toegankelijk
13.00 uur Diverse spelactiviteiten voor de jeugd
16.00 uur Voetbalwedstrijd FC De Rebellen - WDZ o.l.v. scheidsrechter Roelof Luinge
16.00 - 00.00 uur Silent disco
17.30 - 22.00 uur DJ Ricky Ray op buitenpodiumFc De Rebellen

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega´s, sportjournalisten en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan. We hebben het over de spelers van FC de Rebellen!

De oud-profs zullen ook op de WDZestig Zondag laten zien dat ze er altijd voor gaan als ze om 16.00 uur aftrappen op het voetbalveld van WDZ tegen een gelegenheidsteam. En inmiddels zijn de eerste namen bekend die zullen meespelen met FC De Rebellen. En dat zijn niet de minste!

Glenn Helder, Ricky van den Bergh, Ken Leemans, Paul Jans, Andwele Slory, Arno Arts, Patrick Pothuizen, Marcel Meeuwis, Rene van Dieren, Patrick Paauwe, Geoffrey Prommayon, Mounir Boualin (voetbalvlogger) en Pascal Bosschaart zullen hun opwachting maken! Trainer van FC De Rebellen is John van Loen. De wedstrijd staat onder leiding van oud-topscheidsrechter Roelof Luinge (die voorzien van een headset tijdens de wedstrijd commentaar geeft)!

Na afloop heb je nog even de tijd om met De Rebellen te proosten en vragen op ze af te vuren.


Dj Ricky Ray

Rick Habets (DJ Ricky Ray) start met dj'en in de zomer van 2013, als hij steeds meer geïnteresseerd raakt in de muziek die hij hoort tijdens het uitgaan. Hij start met draaien tijdens examenfeesten, waarna hij resident dj van Chronicle wordt, een evenement georganiseerd door Café de Kroniek in Heerlen. Hierdoor kan hij meer tijd en energie in zijn hobby steken. Ricky Ray houdt van Future House, een genre dat je vaak terughoort in zijn sets. Zoals hij zelft zegt: "Mensen moeten er op kunnen dansen." Hij draaide op Parkcity Live en in de Music Dome. Als resident dj van Nieuwe Nor stond hij al in line-ups met grote namen als Lucas & Steve, Mr. Belt & Wezol en Mike Williams. Genoeg ervaring dus om jou een dansje te laten doen voor het buitenpodium op de WDZestig Zondag!


Limburger Buben

De originele Volkstümliche muziek uit het diepe Zuiden van Limburg. Limburger Buben is een spontaan ontstane 4 mans formatie waarbij de originaliteit van de Oostenrijkse – en Oberkrainer muziekstijl de hoofdzaak is. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van de Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de feesttent.


Blech Mich

Blech Mich wordt gevormd door een achttal topmuzikanten uit Limburg , die inmiddels in tal van grote ensembles (Rieu, bigbands, en andere toporkesten) furore hebben gemaakt.
 

Tsezame an dusj

Op de WDZestig Zondag wat opstartproblemen? Geen probleem! Kom lekker lunchen in de feesttent. Na de heilige mis in de tent, om 12.00 uur, kan iedereen genieten van een heerlijke luxe lunch! De kosten bedragen € 6,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen niet, maar krijgen ook een kaart. Meld je aan door een mail te sturen naar lunch@wdzestig.nl en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer. Of koop je kaarten bij de parochiekantoren in Bocholtz en Simpelveld, Slagerij Meggie & Loek, Witte Bazar, Bakkerij Ivo Dreessen, Plus Bocholtz of in de kantine van WDZ. Houd er rekening mee dat sommige verkoopadressen in de komende periode enige weken vakantie hebben, je kunt dan altijd op de andere adressen terecht. Rond 10 augustus wordt de balans opgemaakt, zodat op tijd de bestelling kan worden doorgeven aan de cateraar.

Receptie vereniging en jubilarissen

Dit jaar zijn er liefst 22 jubilarissen. Zoals gebruikelijk in jubileumjaren krijgen de jubilarissen in de feesttent een receptie aangeboden.


Heilige mis

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Dat betekent dat er op zondagochtend gewoon een heilige mis is. Maar zo gewoon zal die niet. Het is namelijk een unieke heilige mis in de feesttent op het WDZestig festivalterrein! Pastoor Pisters draagt om 10.30 uur de Heilige Mis op in de feesttent op de Bocholtzerheide. Vanuit Bocholtz en Simpelveld rijden extra bussen. Het thema van de liturgieviering is ''omzien naar elkaar".

Uitreiken hoofdprijzen WDZestig jubileumloterij

Wie gaat er vandoor met de fantastische hoofdprijs van € 7.500 (netto) van de WDZestig jubileumloterij? Dat wordt op de WDZestig Zondag in de feesttent bekend gemaakt! Lees hier alles over de loterij