Zaterdag

Timetable WDZestig Zaterdag

Sportief programma

11.00 - 13.00 uur Voetbalclinic voor jeugd door Joop Dacier met onder andere een freestyle voetbalshow door Randy Koetsier Gratis toegankelijk
13.00 - 19.00 uur Diverse spelactiviteiten voor de jeugd
15.00 uur Start miniveldtoernooi 35- en 35+ Inschrijven mogelijk tot
10 augustus via vvwdz.nl
 

Programma buitenpodium

11.00 uur Huis-DJ Nico Spaubek Gratis toegankelijk
12.30 - 13.30 uur Evy Cratsborn
13.45 - 14.45 uur Aäron en Ingo
15.00 - 15.45 uur Guido Staps
16.15 - 17.15 uur Max Skavelaar
17.45 - 19.30 uur Uplift
 
15.00 - 00.00 uur Diverse dj's in schirmbar Gratis toegankelijk
15.00 - 00.00 uur Silent disco
 

Avondprogramma feesttent

19.00 uur Tent open met huis-DJ Mark Koll Entreekaarten:
€ 15,-

Klik hier
voor tickets
20.00 - 21.30 uur Rolling Beatles
22.00 - 23.30 uur The Great QUEEN Rats
0.00 - 01.30 uur L.A.vation (U2)
01.30 uur Einde WDZestig ZaterdagAvond

L.A.vation (The World‘s Greatest Tribute to U2) (USA)

In hun anderhalf uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep ‘The World‘s Greatest Tribute to U2‘ wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A.vation zijn naam aan het lied ‘Elevation‘, de derde single van U2‘s album ‘All That You Can Leave Behind‘. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation.

L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier op een U2 tribute eigen gemaakt. Ze brengen een show vol met memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de ‘vier‘ uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestselleralbums met songs als ‘New Year‘s Day‘, ‘With Or Without You‘, ‘Beautiful Day‘, ‘One‘, ‘Vertigo‘ en ga zo maar door! Onder leiding van de onvergetelijk Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel van de groep.

The Great QUEEN Rats (ITA)

A tribute to Queen, met een look-and-sound-a-like Freddie.

The Great Queen Rats uit Italië brengt een fantastische muzikale tributeshow met de voor iedereen bekende grootste hits van Queen‘s zoals; We will rock you, We are the champions, Somebody to love en I want to break free. Maar ook de echte fans komen aan hun trekken met onder andere; Keep yourself alive, Killer queen, Brighton rock, Mother love en Need your loving tonight. Een live optreden van de Great Queen Rats is een aparte ervaring, dat moet je gewoon zelf meemaken! Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt; de kostuums, het stage plan, de instrumenten, de originele tune en de looks.


The Rolling Beatles

The Rolling Beatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van the Beatles en the Rolling Stones. Een unieke combinatie! Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen. Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones.

Tijdens al hun optredens bruist het van enthousiasme en energie. Zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verloren gaat, vertolken The Rolling Beatles deze nummers toch op hun geheel eigen wijze. Een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands! Paul, Hans, Pieter en Ralph hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Roze, Volumia!, The Crox, Rowwen Heze).

Overal waar de band tot nu toe gespeeld heeft, spelen ze de zaal plat en laten een energieke, onuitwisbare muziekliefde achter bij het publiek. Onvervalste rock en mooie ballads, die de meeste muziekliefhebbers kennen, en die vaak enthousiast worden meegezongen.

Huis-dj Mark Koll

Dj Mark Koll is een van de huis-dj's van WDZestig en houd je tussen The Rolling Beatles, The Great Queen Rats en L.A.vation aan het dansen!

Middag

Buitenpodium

Uplift

Uplift staat voor energie, vol overgave, verrassend, niet standaard en reuze enthousiast. Krachtige rocksongs met scheurende gitaren worden afgewisseld met dansbare pop-, funk- en skasongs.

Max Skavelaar

De nieuwste ska-sensatie van Limburg: Max Skavelaar. Hier hoor je natuurlijk de geijkte ska-klassiekers van Madness, The Selecter, The Slackers en Toots & The Maytals. Maar ook uitstapjes buiten het genre worden niet geschuwd. Dat staat garant voor een avond vol verrassingen en vertier.

Guido Staps

Guido Staps is een singer songwriter uit Vaals met invloeden van U2, Bruce Springsteen, Ryan Adams, David Gray en Damien Rice. Alles wat Guido nodig heeft is zijn gitaar en z'n harmonica. Met zowel eigen liedjes als covers staat Guido garant voor een sfeervolle ambiance!

Aäron en Ingo

Twee vrienden die traditionele maar ook moderne (bestaande) muziek vertalen naar een akoestische set. Aäron en Ingo staan garant voor een mooie show.


Evy Cratsborn

Evy zingt al zo lang ze zich kan herinneren en heeft er altijd van gehouden om mensen te entertainen, te laten lachen en emoties over te brengen. Vanaf 13 jarige leeftijd is ze begonnen met gitaarlessen, zodat ze haar eigen zang kon begeleiden. Na 4 jaar actieve gitaarles besloot ze om te gaan optreden op verschillende gelegenheden. Ze begon in brasseries en cafétjes. Na een jaartje is de bal wat meer gaan rollen en heeft ze op leuke evenementen mogen optreden. Haar muziekstijl verschilt, maar word vooral beschouwd als 'Easy Listening' omdat, het puur en alleen gitaar en zang is. Haar repertoire bestaat vooral uit akoestisch uitgevoerde popsongs, country muziek, jaren 60/70- en Nederlandstalige muziek.


Huis-dj Nico Spaubek

Dj Nico Spaubek is een van de huis-dj's van WDZestig en zal op de WDZestig Zaterdag op het buitenpodium zorgen voor het festivalsfeertje.

Miniveldtoernooi

Het welbekende Miniveldtoernooi en Veteranentoernooi van WDZ vinden dit jaar allebei plaats tijdens WDZestig, op zaterdag 24 augustus, onder de gecombineerde naam WDZestig Miniveldtoernooi!

Laat jij je kunsten normaal gesproken in de kelderklasse zien, voetbal jij op een iets hoger niveau, of voetbal je helemaal niet maar vind je het gewoon leuk een balletje te trappen? Dat maakt voor het WDZestig miniveldtoernooi niet uit. Het draait namelijk allemaal om sportiviteit en gezelligheid! In wedstrijden van 5 tegen 5 gaan vrouwen en mannen in twee categorieën (35- en 35+) de strijd aan. Het toernooi start rond 15.00 uur.

Het inschrijfgeld voor het miniveldtoernooi bedraagt € 37,50 per team. Voor ieder team geldt de aanbieding om bij de inschrijving maximaal 10 entreekaarten voor de Tribute Night te kopen voor de helft van de entreeprijs. Er is een early-bird voordeel tot 15 juli. Deze teams ontvangen een kaart met consumptiebonnen (om de eerste wedstrijdstrijdspanning weg te kunnen drinken). Teams kunnen zich (zolang er nog plaats is) inschrijven tot 10 augustus.

Het aanmeldformulier voor het WDZestig Miniveldtoernooi is hier te vinden.
Meer informatie kun je opvragen via miniveldtoernooi.wdz@gmail.com