Programma

Plan maar een paar dagen vrij in je agenda, want van donderdag 22 t/m maandag 26 augustus ga je geen rust krijgen. Hieronder zie je wat er allemaal op het programma van WDZestig staat!


DONDERDAG
WDZestig begint al op donderdag, maar dit is een avond alleen voor leden van voetbalvereniging WDZ. Tijdens deze interne avond staan alle leden van WDZ en hun aanhang in het middelpunt, worden jubilarissen gehuldigd en zal het programma met name gericht zijn op de waardering en het respect voor elkaar.
VRIJDAG
De eerste echte dag van WDZestig! Het begint met de Seniorenmiddag, waarna de leerlingen van Basisschool Bocholtz het WDZ-terrein over zullen nemen. 's Avonds barst het muzikale geweld los met Sixty 1 Bars en de hoofdact: THE DIRTY DADDIES! Rondom de feesttent is de foodstreet met foodtrucks geopend en zal ook de schirmbar op z'n grondvesten trillen!

ZATERDAG
Een bomvolle festivaldag, met voetbalkunstenaar Randy Koetsier, volop jeugdactiviteiten, lekkere muziek van Uplift, Max Skavelaar, Guido Staps, Aäron en Ingo en Evy Cratsborn terwijl op de voetbalvelden een groot miniveldtoernooi wordt gespeeld. 's Avonds is het meezingen geblazen met alleen maar wereldhits, want het is Tribute Night met The Rolling Beatles, The Great Queen Rats (Italië) en als afsluiter de Amerikaanse band L.A.vation (U2)! 
 
ZONDAG
Een voetbalwedstrijd tegen de oud-profs van Fc De Rebellen, dansen op de beats van dj Ricky Ray, jemuutlich meedijnen op de klanken van Limburger Buben en Blech Mich, een unieke heilige mis in de feesttent, de receptie van de jubilarissen van WDZ en de vereniging zelf en als klap op de vuurpeil de uitreiking van de hoofdprijzen van de WDZestig jubileumloterij. Kortom, voor wils wat ieders. Uh, voor ieder wat wils. Er is ook zoveel te doen, je houdt ze haast niet allemaal meer op een rijtje.
 
MAANDAG
De laatste avond van WDZestig. Nog een keer knallen zoals alleen Bocholtz dat kan. De maandagavond is groot geworden bij tentfeesten in Bocholtz. Niet voor niks dat deze avond dan ook de Bocheser avond genoemd kan worden. Met artiesten als Wir Sind Spitze, de Domstürmer uit Köln, Caro (Helene Fischer Tribute), Erwin en de Herringbiessere wordt het een waardige afsluiter. En hoeft de afbouwploeg dinsdag minder werk te doen. Want de tent zal afgebroken worden.


Om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom WDZestig, volg WDZestig op Facebook en Instagram.