Vrijdag

Timetable WDZestig Vrijdag
 

Ochtendprogramma jeugd

09.00 - 12.00 uur Spelenmiddag jeugd BS. Bocholtz groepen 3 t/m 5 Gratis toegankelijk
12.00 - 15.00 uur Spelenmiddag jeugd BS. Bocholtz groepen 6 t/m 8
 

Seniorendag

10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en vlaai Entreekaarten:
€8,-
(meer info
verderop
deze pagina)
10.25 uur Opening Seniorendag
10.30 uur Ronnyron
11.00 uur De Geitenfokkers
11.30 uur Spatzenwilly
12.00 uur Lunch met frites, zuurvlees of mini snack. Huis-DJ Math Koll.
12.45 uur Iech en die anger tswei
13.15 uur De Martino's
13.45 uur Afsluiting Seniorendag
14.00 uur Vertrek senioren met bussen Van Meurs
 

Avondprogramma feesttent

19.00 uur Tent open met huis-DJ Mark Koll Entreekaarten:
€ 15,-

Klik hier
voor tickets
20.00 - 22.00 uur Sixty 1 Bars
22.30 - 23.30 uur The Dirty Daddies (set 1)
00.00 - 01.00 uur The Dirty Daddies (set 2)
01.30 uur Einde WDZestig Vrijdag
 
19.00 - 00.00 uur Diverse dj's in schirmbar  
20.00 - 00.00 uur Silent disco  Avond

THE DIRTY DADDIES

De muzikale hoofdact van de WDZestig vrijdagavond is de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die z‘n gelijke niet kent. Het zijn THE DIRTY DADDIES!

Met The Dirty Daddies komt de crème de la crème van de Nederlandse coverbands naar Bocholtz. Komende zomer staan ze nog op het stijf uitverkochte Park City Live, maar op vrijdag 23 augustus zullen ze Bocholtz wegblazen. Met een twee uur durende show zullen ze het feestweekend in knallen. Want The Dirty Daddies staat voor 120 hits in 120 minuten. Nummers worden maximaal een minuut gespeeld, waarna de volgende track alweer volgt. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: Strik je veters, schraap je keel en let‘s get dirty!

SIXTY 1 BARS

Sixty 1 Bars staat al vele jaren garant voor stevige, swingende en herkenbare gitaarrock, voornamelijk uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw, aangevuld met enkele actuelere 'classics'. Door de doordachte en beproefde setlist en de professionele podiumact ontstaat bij elk optreden een uitbundige wisselwerking met het publiek. De begroeting van de band door het publiek met het lijflied “Rockin‘ all over the World" is inmiddels een begrip in Zuid-Limburg.

Voor de vier ervaren muzikanten is deze coverband de ultieme hobby als uitlaatklep binnen een druk maatschappelijk leven. Sixty 1 Bars beperkt haar optredens dan ook tot een maximaal aantal per jaar, waarbij telkens gekozen wordt voor een diversiteit aan gelegenheden, variërend van het grote feestpaviljoen tot de kleine dorpskroeg. Sixty 1 Bars staat enerzijds voor professionaliteit en gedrevenheid, anderzijds voor feest voor een zeer gevarieerd publiek. Niet alleen voor de 'iets oudere generatie' is elk optreden een nostalgisch feest der herkenning; de jongere bezoekers reageren even enthousiast en uitbundig op de dynamische gebrachte en goed in het gehoor liggende klassiekers


Huis-dj MARK KOLL

Dj Mark Koll is een van huis-dj's van WDZestig en zal op de vrijdag de muzikale gaten tussen de bands vullen met fijne plaatjes.


Middag

Seniorendag (11.00 uur tot 14.00 uur)

Het kan goed zijn dat je op vrijdagmiddag al de eerste polonaise over de Bocholtzerheide ziet gaan. Dan staat namelijk de Seniorendag op het programma. Onder andere artiesten als RonnyRon, De Geitenfokkers, Spatzen Willy, Iech & die Anger Tswei, De Martino's en DJ Math Koll zullen oude tijden doen herleven. Voor bezoekers van de Seniorenmiddag staat er bij aankomst koffie, thee en een stuk vlaai te wachten. Tussen de optredens door is er voor iedereen frites met zuurvlees (of een snack). Bezoekers van de Seniorenmiddag worden thuis opgehaald en weer afgezet. Tenzij ze willen blijven voor het avondprogramma, dat mag natuurlijk ook.

Entreekaarten à €8,- voor de Seniorendag zijn verkrijgbaar bij Op de Boor (Wilhelminastraat 19) in Bocholtz en de Rode Beuk (Kloosterstraat 131) in Simpelveld.


Spelendag Basisschool Bocholtz

09.00 tot 12.00 uur: Spelendag jeugd Basisschool Bocholtz groep 3 t/m 5
12.00 tot 15.00 uur: Spelendag jeugd Basisschool Bocholtz groep 6 t/m 8

In de vroege ochtend tot in de middag is het de beurt aan de jeugd van de Basisschool Bocholtz. Op het sportcomplex van WDZ gaan zij een sportieve dag tegemoet met leuke en uitdagende spellen. De kinderen en ouders krijgen via de basisschool meer informatie over de Spelendag.